Miks ihmiste tarttee ol nii helveti uteliaita? :o aina täytyy hiukan men kurkkimaan joululahjoja. Ja sit mää huudan e-typelle ku se hiukan sattuu menee vilkasee niitte lahjoi. Vitsit mut jekkuilin kyl hyvin tän joulunlahjat HIHHIHHIH!!

Huomaa kyl et joulu o tulos tai tulee tai on huomenna. Mää ja Tero ollaan niin ihania lapsosia 'voidaanko me auttaa jotenki, äiti?' Mut sit peerkele ku se joulu sit on ni me revitää toistemme jo päitä irti yms. yms. yms. Ku vois vaa syödä ja käyd hautausmaal ja avata lahjat. Kui sitä jouluu tarttee vetkutel koko päivä. sen sais supistettuu sen kivan joulurauhatunnelman noin kolmeen tuntii. Sit vois olla vaa taas. Mietein sitäki et joku kiva Isä Joulu [Father Christmas] vois tulla meil tänä vuon ku kettää jaks jakaa lahjoja enää, mut sit muistin millasia Härski-Hartikaisia ne voi olla ni aattelin käskee Teron tuohon raskaaseen jobiin.

EIKÖ BLONDIVÄRIAINEEN KUULUISI BLONDATA EIKÄ VAAN HIUKA KIVASTI MUKAVASTI VAALENTAA?? vittu. ois pitäny ottaa ennen ja jälkeen kuvat ja lähettää valmistajalle. tommoset göögöt vaaleet raidat vaa ja oisin halunnu vaaleemmat. vittu perkele.

Piparkakkutalo >> [syömään karkit päältä]