Onneks joulu tosiaan on vaa kerran vuodessa. Raivostuttavaa tollane lahjoje ostamine. Mennee rahat eikä edes tie kunnol mitä ostaa kenellekki. Ei kyl oo onneks tänä vuon kauheesti noit lahjoja ostettavana. Toivottavasti muut kuitenki käsittää et mulle voi kyllä ostaa miljoonittain jottai. Telkkari olis ainaki huisin kiva. Ja uus soitin autoo. Ja vuodeks ilmaset bensat. Muuta en tarvi.

Senkin päätin tässä sitten et en tuu ikinä muuttamaan Helsinkiin [tsadiin]. Raivostuttava paikka. Helvetisti kauppoja mut kuitenka oo mittää ostettavaa. Jotain Sepäälöitä ja Onlyja ja Vero Modia 500 ja jokasessa kivoi pikkusii hilebile toppeja tai sit jotain kivoi sinapin tai myrkynvihreesmagardinvihreen värisiä paitoja ja housuja. Ja myös tuituitui inania yöpaituleita tuituitui näytän varmaan sit söpöltä ku nuun tää päällä tuitui vittu. Ja sekin vielä että miks ne kaikki kaupat ei vois olla keskustassa pienellä paikalla, ku just se kauppa mitä hakee ni o kaupungin toisel puolel ja sitä sit hieno lähtee hakee. Ja sit ku viel hyvällä tuurilla saattaa joutua kyselemään hyvällä englannilla kaupan olinpaikkaa : VEÖR IS LETA HEVN SOP? En tie tosiaan vastasko se sen takia en tiedä ku se ei käsittäny mitä mää kysyin tai sit se ei edes tienny misä tuo kauppa on. Sit jotku kivat Kuopio misut alko kaaaaauheella Kuopion murteella sit selittämää misä päin tuo ah armas kauppani. Joka sitten oli tosiaan mennyt tunti sitten kiinni löytämisestäni. KYLLÄ SAPETTI!

Sitä vielä vaan että rahaa ois huisin kiva saada ja koulu vois armahta mut äikkä 5 ja ruotsi 5 kursseista ettei tarttis tehd mittää.