NYYH BYÄÄ ee lähti juoksee mettää puoleks vuodeks. Miten kestän oi miten kestän!? Yritin g4L7zU5 pitää inttilesken päiväkirjaa mut lopetin tänää jo. En jaksanu. Turhauttavaa. Pakko kyl myöntää et on hiuka tekemise puutetta ny ku ei oo kumminka töitä tai mittää muuta touhuu. Ja ee on ensimmäiset kolme viikkoo kii. Plah.

Paitsi sitten tietysti saan keskittyä paremmin koulutehtäviin ja mun uuteen harrastukseen : Urheiluun. Kävin siis tosiaan tänään lenkillä. Matkaa tosiaan oli yhteensä hurjat 4km.

Sitten tosiaan olen sipsikarkkitupakka-lakossa. Karkkia oon kaks mut ei oo ollu omia ni ei lasketa. Ja tupakoimattomuus ei oo tuottanu yhtää mitää erikoisia ongelmia. Ihme kyllä. Ootan vaa sitä ku meen seuraava kerran vanhaa töihin. Mietein et tarttisko sitä vaa ottaa vara-aski sit jos tulee tarvis.

Miks muuten ihmisten tarttee puhua todella ällöttäviä juttuja!? Tai ällöttäviä juttuja voi puhua hyvän maun rajojen sisäpuolella sillee et se on viel hauskaa. Se ei oo enää hauskaa ku sanotaan et "Ota mult poskee tai kyl käsipeliki käy". YÖK SANON MINÄ!!

ps. Miksei penkkareihin vois olla jo varalla joku summa rahaa? Miks kaikki ei voi vaan yksinkertasesti olla yhtä samaa mieltä eikä tarttis ol sitä yhtäkahtakolmee ketä ei sit voi millää käsittää mitää? Miks tarttee tehd siit nii vaikeeta? Miks kaikki ei osallistu penkkareihi mut kyl silti pystyy sanomaa puutteista? vittu. viilviil. >>

 

Heippati hei! :)